اخبار و رویدادها: دانشجویان برق و رباتیک دانشگاه صنعتی شاهرود به اردوی زیارتی رفتند

دانشجویان برق و رباتیک دانشگاه صنعتی شاهرود به اردوی زیارتی رفتند
پنج شنبه ۳ آذر ۱۳۹۰- ۱۱:۰۰:۵۱

دانشجویان برق و رباتیک دانشگاه صنعتی شاهرود به اردوی زیارتی رفتند

دانشجویان دانشکده برق و رباتیک دانشگاه صنعتی شاهرود به اردوی زیارتی رفتند چهل دانشجوی دختر دانشکده برق و رباتیک دانشگاه صنعتی شاهرود به اردوی سه روزه مشهد مقدس اعزام شدند. در این برنامه عرف

دانشجویان دانشکده برق و رباتیک دانشگاه صنعتی شاهرود به اردوی زیارتی رفتند

در این برنامه عرفانی که توسط شورای فرهنگی این دانشکده اواخر آبان ماه برگزار شد، دانشجویان علاوه بر زیارت حرم مطهر حضرت امام رضا(علیه السلام ) و بازدید از اماکن مقدسه آستان قدس رضوی در برنامه های معنوی و عرفانی آن شامل دعای کمیل و ندبه حضور یافتند.

بازدید از اماکن زیارتی و امامزاده های اطراف مشهد از دیگر برنامه های این گروه اعزامی بود.