اخبار و رویدادها: اعلام ویژه برنامه های محرم دانشگاه صنعتی شاهرود

یکشنبه ۶ آذر ۱۳۹۰- ۱۲:۱۷:۵۱

اعلام ویژه برنامه های محرم دانشگاه صنعتی شاهرود

با اعلام ویژه برنامه های ماه محرم، دانشگاه صنعتی شاهرود در هاله ای از غم و ماتم فرو رفت.

اعلام ویژه برنامه های محرم دانشگاه صنعتی شاهرود

با آغاز ماه محرم، دانشگاه صنعتی شاهرود در هاله ای از غم و ماتم فرو رفت.

احمد خدابخشیان مدیر روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود با اعلام ویژه برنامه های محرم در این دانشگاه گفت: با برنامه ریزی و تلاش مسئولین و همکاران محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به مناسبت ماه عزاداری و سوگواری اهل بیت(ع) امسال 3 مبلغ و سخنران که عبارت از حجج اسلام آقایان میثمی، فیاض و جواهری هستند و یک مبلغه سرکار خانم عمارتی در ایام محرم در دانشگاه حضور خواهند داشت تا ضمن پاسخگویی به سؤالات دینی و اعتقادی دانشگاهیان، حول محور مبانی معرفتی، دینی و اعتقادی به ویژه حماسه حسینی(ع)، درس ها و عبرت های عاشورا در مراکز و اماکن مختلف دانشگاه اعم از مسجد پیامبر اعظم(ص) به ویژه بعد از نمازهای ظهر و مغرب و خوابگاه ها و نمازخانه های دانشگاه سخنرانی نمایند.

وی افزود:  طبق سال های گذشته، به همت بسیجیان پایگاه مقاومت ظفر بسیج کارکنان، مراسم عزاداری در دهه اول محرم همراه با زیارت عاشورا و سخنرانی صبح ها ساعت 7:30 در مسجد پیامبر اعظم (صلی الله علیه وآله) دانشگاه با حضور دانشگاهیان  انجام می شود که در این محفل معنوی ضمن قرائت زیارت عاشورا و مداحی و سینه زنی، سخنرانان و مبلغان برجسته حول محور تبیین نهضت حسینی و قیام کربلا به ایراد سخن می پردازند. هیئت دانشجویی فاطمیون دانشگاه صنعتی شاهرود هم با برگزاری نمایشگاه کتاب حول محور نهضت عاشورا، ایستگاه صلواتی، حرکت هیأت سینه زنی در خیابان های دانشگاه و مراسم سوگواری و عزاداری شب ها از ساعت 19 جلوه ای خاص به این روزها می بخشد.

خدابخشیان فعالیت های فرهنگی متعدد در حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی و اداره کل امور فرهنگی دانشگاه اعم از برگزاری مسابقات قرآنی و کتابخوانی توسط کانون قرآن و عترت با موضوع محرم و عاشورا، برپایی نمایشگاه عکس و پوستر عاشورایی با محوریت بیانات مقام معظم رهبری در مسیر تردد دانشجویان، برگزاری مسابقه کتابخوانی از کتاب فتح خون شهید سید مرتضی آوینی هر شب بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد دانشگاه همراه با اهداء جوایز در همان شب، برگزاری دومین همایش شب آفتابی توسط کانون علمی و فرهنگی ایثار ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه جهت گرامیداشت شهدا و در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یکشنبه 6 آذر همزمان با اولین روز محرم از ساعت 17.30در تالار شقایق ها، برگزاری نمایشگاه خوشنویسی نی نوا  توسط کانون هنرهای تجسمی در دهه اول محرم و برگزاری عصر خوشنویسی با حضور اساتید انجمن خوشنویسان شاهرود همراه با مداحی و سوگواری از ساعت 12 الی 14 هفتم محرم را از دیگر برنامه های ایام سوگواری ماه محرم عنوان کرد.

وی در پایان با اشاره به این که روابط عمومی دانشگاه ضمن اطلاع رسانی و تبلیغات ماه محرم و برنامه های مرتبط، با طراحی پوستر و بنر و نصب در دانشگاه و نیز درج پیام های نهضت عاشورا و امام حسین (علیه السلام) در سایت های دانشگاه و پیام نما، ارسال پیامک، سیاه پوش کردن فضاهای دانشگاه با پرچم های سیاه و پارچه نوشته، بنر و ... سعی در آماده کردن محیطی معنوی و مناسب جهت بهره برداری بهتر دانشگاهیان از فرصت های این ماه را دارد، اظهار امیدواری کرد مجموعه مسئولین و دست اندرکاران دانشگاه بتوانند در این زمینه موفق باشند.