اخبار و رویدادها: برگزاری نمایشگاه آثار خوشنویسی نی نوا در دانشگاه صنعتی شاهرود

شنبه ۵ آذر ۱۳۹۰- ۱۰:۱۵:۲۵

برگزاری نمایشگاه آثار خوشنویسی نی نوا در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری نمایشگاه آثار خوشنویسی نی نوا در دانشگاه صنعتی شاهرود نمایشگاه آثار خوشنویسی به مدت پنج روز از 5 الی 9 آذر ماه در دانشگاه صنعتی شاهرود برپا می شود. به مناسبت آغاز ماه محرم و ایام سوگواری

برگزاری نمایشگاه آثار خوشنویسی نی نوا در دانشگاه صنعتی شاهرود

به مناسبت آغاز ماه محرم و ایام سوگواری شهادت حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و یاران باوفایشان، کانون هنرهای تجسمی و صنایع دستی اداره امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود، نمایشگاهی را با عنوان نی نوا در مجموعه فرهنگی شقایق های این دانشگاه برگزار می نماید.

این نمایشگاه شامل 25 اثر در رشته خوشنویسی خطوط نسخ و ثلث از آثار ممتاز عبدالله لونی دانشجوی این دانشگاه می باشد. نمایشگاه نی نوا از ساعت 10لغایت 18 پذیرای علاقه مندان به این هنر است.

گفتنی است در حاشیه این نمایشگاه،  همایش عصر خوشنویسی با حضور اساتید برتر، هنرجویان و علاقه مندان به هنر خوشنویسی برگزار می شود.