اخبار و رویدادها: برگزاری همایش آخر الزمان و آینده پژوهی در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری همایش آخر الزمان و آینده پژوهی در دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۵ آذر ۱۳۹۰- ۱۰:۱۴:۴۵

برگزاری همایش آخر الزمان و آینده پژوهی در دانشگاه صنعتی شاهرود همایش یک روزه مهدویت با عنوان آخر الزمان و آینده پژوهی، 4 آذر ماه در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد. در این کارگاه که به دعوت دفتر

برگزاری همایش آخر الزمان و آینده پژوهی  در دانشگاه صنعتی شاهرود

در این کارگاه که به دعوت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و با حضور دانشجویان در تالار اقاقیای این دانشگاه برپا شده بود محمود مطهری نیا از اساتید موسسه موعود در کارگاه های  متعدد پیرامون مهدویت و نگاه مذهب شیعه و سایر مذاهب به آخر الزمان و فرد موعود سخنرانی کرد.

وی در این همایش به انتظار شیعه و امید شیعیان در خصوص ظهور منجی و علائم ظهور حضرت مهدی (عج) اشاره کرد و به سوالات حاضرین پاسخ گفت.

در ادامه این همایش دو فیلم ضد اسلامی ساخته کشور اسرائیل پخش و نقد گردید.