اخبار و رویدادها: فضای دانشگاه صنعتی شاهرود با نوای قرآن روحانی شد

جمعه ۴ آذر ۱۳۹۰- ۰۸:۵۳:۱۲

فضای دانشگاه صنعتی شاهرود با نوای قرآن روحانی شد

فضای دانشگاه صنعتی شاهرود با نوای قرآن روحانی شد با حضور قاریان و حافظان بین المللی، دانشگاه صنعتی شاهرود میزبان برگزاری محفل انس با قرآن بود. در این مراسم معنوی که اول آذر ماه در تالار شقا

فضای دانشگاه صنعتی شاهرود با نوای قرآن روحانی شد

در این مراسم معنوی که اول آذر ماه در تالار شقایق های این دانشگاه و با حضور گسترده دانشجویان، اساتید ، کارکنان و خانواد های آنان برگزار شد احمد ابوالقاسمی و مهدی عادلی از اساتید و قاریان ممتاز بین المللی به تلاوت آیات روحبخش قرآن کریم پرداختند. سپس معتز آقایی حافظ کل قرآن کریم به ارائه محفوظات قرآنی خود پرداخت.

شایان ذکر است این برنامه توسط شبکه قرآن و معارف صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران ضبط و پخش شد. در پایان این مراسم هدایایی به برگزیدگان مسابقات دانشگاهی و تعدادی از شرکت کنندگان اعطاء گردید.