اخبار و رویدادها: دین منشأ آزادی در کرسی آزاد اندیشی دانشگاه صنعتی شاهرود

دین منشأ آزادی در کرسی آزاد اندیشی دانشگاه صنعتی شاهرود
چهارشنبه ۲ آذر ۱۳۹۰- ۱۳:۵۱:۵۳

دین منشأ آزادی در کرسی آزاد اندیشی دانشگاه صنعتی شاهرود

کرسی آزاداندیشی با موضوع «دین، منشأ آزادی» با حضور دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود، اول آذرماه در تالار اقاقیای اداره کل امور فرهنگی برگزار شد.

در این نشست دو گروه پیرامون رابطه بین دین و آزادی، تضادها و تشابهات این دو مقوله زیر نظر حجت الاسلام دکتر محمود شریعتمدار تهرانی، مدیر گروه معارف اسلامی و  استاد دانشگاه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در ابتدای این نشست طی دو زمان سی دقیقه ای، به ترتیب گروه های موافق و مخالف به ارائه طرح اولیه بحث پرداخته و سپس داور، دیدگاه اسلام درباره آزادی را در ده دقیقه بیان نمود. وی با استناد به منابع اسلامی انواع آزادی را در 4 گروه طبقه بندی و تبیین کرد.

در بخش بعد گروه های مخالف و موافق به ترتیب، بحث اصلی را در دو زمان مشابه آغاز نمودند و در بخش سوم دو گروه به صورت مشترک و مناظره ای بحث را ادامه دادند.

موافقین و مخالفین با طرح دیدگاه ادیان غیر الهی نسبت به مقوله آزادی، آزادی از دیدگاه اسلام و عرفان، آزادی معنوی و آزادی اجتماعی نظرات خود را بیان داشتند.

در پایان جلسه داور با توجه به مباحث یاد شده توسط دو گروه به بیان نکات لازم و توضیحات در مورد شبهات یادشده پرداخت .

گفتنی است این نشست با حضور گروه های موافق و مخالف در دو گروه دو نفره از دانشجویان، یک از اساتید دانشگاه به عنوان داور و یک مجری برای اداره جلسه برگزار شد.