اخبار و رویدادها: جوانه دانشگاه صنعتی شاهرود در پاییز روئید

سه شنبه ۱ آذر ۱۳۹۰- ۱۵:۱۶:۱۶

جوانه دانشگاه صنعتی شاهرود در پاییز روئید

جوانه دانشگاه صنعتی شاهرود در پاییز روئید چهارمین نمایشگاه کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود با نام جوانه برگزار می شود. این نمایشگاه توسط انجمن علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود با هدف آشنای

جوانه دانشگاه صنعتی شاهرود در پاییز روئید

چهارمین نمایشگاه کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود با نام جوانه برگزار می شود.

این نمایشگاه توسط انجمن علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان با گرایش های علوم کشاورزی از 5 الی 8 آذرماه در مجموعه فرهنگی شقایق های این دانشگاه برگزار می شود.

دراین نمایشگاه غرفه های گیاهپزشکی، آب، خاک، گل و گیاه، زراعت واصلاح نباتات آخرین دستاوردها و تحقیقات خود را به نمایش می گذارند.

به گفته دبیراین انجمن این نمایشگاه برای چهارمین باردر سطح دانشگاه صنعتی شاهرود برپا می شود و از افتخارات این نمایشگاه کسب دو مقام کشوری در جشنوراه ملی حرکت در سال های 88 و 89 بوده است.

شایان ذکر است غرفه ای با عنوان تراریوم که شامل باغ های شیشه ای است در این نمایشگاه در معرض دید علاقمندان قرار گرفته است.