اخبار و رویدادها: بررسی چارچوب خانواده در دانشگاه صنعتی شاهرود

بررسی چارچوب خانواده در دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۱ آذر ۱۳۹۰- ۰۹:۴۹:۲۵

بررسی چارچوب خانواده در دانشگاه صنعتی شاهرود همایش "چارچوب خانواده کارآمد" با سخنرانی دکتر حمید حبشی، دوشنبه 29 آبان در تالار شقایق های دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد. در این مراسم که با

بررسی چارچوب خانواده در دانشگاه صنعتی شاهرود

همایش "چارچوب خانواده کارآمد" با سخنرانی دکتر حمید حبشی، دوشنبه 29 آبان در تالار شقایق های دانشگاه صنعتی شاهرود  برگزار شد.

در این مراسم که با حضور دانشجویان، کارکنان و اساتید ، از سوی معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه برپا شد، دکتر حبشی بنیان های روانی زن و مرد و شاخص های جسمی و روانی زوجین را برشمرد.

روانشناس و مدرس نمونه خانواده با بیان اینکه "اقتدار مرد از دیدگاه قرآنی این است که مرد را ستون و تکیه قرار دهد نه اینکه از دیدگاه امروز، دلیل اقتدار مرد، سلطه باشد" افزود : اقتدار حقیقی  دو نشانه دارد محکم بودن و مأمن بودن.

دکتر حبشی در ادامه، به بررسی اشکال مختلف بیان زن و برداشت مرد و بالعکس پرداخت و در پایان به پرسش های حضار پاسخ داد.