اخبار و رویدادها: افتخار آفرینی دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود در جشنواره دانشجویان بسیجی

افتخار آفرینی دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود در جشنواره دانشجویان بسیجی
دوشنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۰- ۱۵:۳۳:۲۰

افتخار آفرینی دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود در جشنواره دانشجویان بسیجی کشور در جریان برگزاری نهمین جشنواره تجلیل ازدانشجویان ممتاز، مبتکر و نوآور بسیجی دانشگاه های سراسرکشور، دانشجوی دانشگاه صنعتی ش

افتخار آفرینی دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود در جشنواره دانشجویان بسیجی کشور

در جریان برگزاری نهمین جشنواره تجلیل ازدانشجویان ممتاز، مبتکر و نوآور بسیجی دانشگاه های سراسرکشور، دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود موفق به کسب مقام دوم شد.

این جشنواره 26 آبان ماه به مناسبت هفته بسیج در سه بخش ممتاز، مبتکر و نوآور به میزبانی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران برگزار شد و در بخش دانشجویان ممتاز، جواد برسلانی دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق دانشگاه صنعتی شاهرود به اتفاق 4 دانشجوی دیگر عنوان دوم این جشنواره را به خود اختصاص دادند. گفتنی است در این بخش 330 دانشجو پذیرفته شده بودند.

درمراسم اختتامیه جشنواره و با حضور سردار وحیدی وزیر دفاع و سردار نقدی رئیس سازمان بسیج کشور، لوح سپاس و تندیس جشنواره به رتبه های برتر اهدا گردید.