اخبار و رویدادها: دانشگاه صنعتی شاهرود میزبان چهارمین جشنواره فرهنگی ورزشی استان سمنان

یکشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۰- ۱۶:۰۹:۴۴

دانشگاه صنعتی شاهرود میزبان چهارمین جشنواره فرهنگی ورزشی استان سمنان

دانشگاه صنعتی شاهرود میزبان چهارمین جشنواره فرهنگی ورزشی استان سمنان چهارمین جشنواره استانی فرهنگی ورزشی اساتید بسیجی استان سمنان یادواره استید شهید چمران، علیمحمدی و شهریاری، سوم آذر ماه سال جاری

دانشگاه صنعتی شاهرود میزبان چهارمین جشنواره فرهنگی ورزشی استان سمنان

چهارمین جشنواره فرهنگی ورزشی اساتید بسیجی استان سمنان یادواره اساتید شهید دکتر چمران، دکتر علیمحمدی و دکتر شهریاری، سوم آذر ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می گردد.

دکتر احمد نزاکتی مسئول بسیج اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود با اعلام این خبر افزود: این مسابقات همزمان با هفته بسیج با حضور ده دانشگاه و مرکز آموزش عالی استان سمنان و در پنج رشته فوتسال، والیبال، تنیس روی میز، شنا و بدمینتون برگزار می شود.

وی گفت: چهار رشته فوتسال، والیبال، تنیس روی میز و شنا ویژه برادران و مسابقات بدمینتون ویژه خواهران برگزار می شود.

نزاکتی در ادامه گفت: در فوتسال 10 تیم، والیبال 7 تیم ودر تنیس روی میز و شنا نیز جمعاً بیش از 35 نفر از اساتید بسیجی استان به صورت تک حذفی به رقابت می پردازند و در هر رشته 2 عنوان برتر معرفی خواهند شد. در حاشیه این جشنواره فوق برنامه های فرهنگی و تفریحی نیز برپا می شود.