اخبار و رویدادها: اعلام نتایج مسابقه مطالعاتی کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود

اعلام نتایج مسابقه مطالعاتی کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۰- ۰۸:۲۸:۳۰

اعلام نتایج مسابقه مطالعاتی کارکنان چهارمین دوره مسابقات فرهنگی از کتاب تفسیر نماز اثر استاد محسن قرائتی با شرکت 38 نفر از کارکنان و اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود از 9 حوزه و دانشکده برگزارشد.

اعلام نتایج مسابقه مطالعاتی کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود

چهارمین دوره مسابقات فرهنگی از کتاب تفسیر نماز اثر حجت الاسلام والمسلمین استاد محسن قرائتی با شرکت 38 نفر از کارکنان و اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود از 9 حوزه و دانشکده برگزارشد.

در این مسابقه تیم دانشکده ریاضی متشکل از احمد زیره، مهدی حسین پور و منیره خداوردی با میانگین نمره 20 به مقام اول رسیدند.

منیره جلالی، زهرا نوروزی و  محمد مهدی عرب احمدی در گروه معاونت دانشجویی با میانگین نمره 18.33 مقام دوم این مسابقه را به خود اختصاص دادند.

گفتنی است مسابقه بعدی در تاریخ 5 آذر با موضوع خطبه حضرت رسول اکرم (ص) در غدیر خم از کتاب "بر کرانه غدیر"برگزار خواهد شد که منابع این آزمون به زودی توزیع خواهد شد.