اخبار و رویدادها: غدیر موضوع پنجمین دوره مسابقات فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود

غدیر موضوع پنجمین دوره مسابقات فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود
جمعه ۲۰ آبان ۱۳۹۰- ۰۸:۳۱:۴۰

غدیر موضوع پنجمین دوره مسابقات فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود پنجمین دوره مسابقات غدیر دانشگاه صنعتی شاهرود با موضوع غدیر برگزار می گردد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، این سلسله مسابقا

غدیر موضوع پنجمین دوره مسابقات فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود

پنجمین دوره مسابقات غدیر دانشگاه صنعتی شاهرود با موضوع غدیر برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، این سلسله مسابقات توسط اداره امور فرهنگی این دانشگاه به مناسبت های مختلف برگزار می شود و پنجمین دوره آن با نام غدیر در تاریخ 5 آذرماه از طریق سیستم اتوماسیون اداری رأس ساعت12:15  به مدت یک ساعت برگزار می شود.

منبع آزمون کتاب "بر کرانه غدیر" می باشد که در دسترس شورای فرهنگی دانشکده ها و معاونین دانشگاه است.

این دوره از مسابقات نیز به صورت تیمی است،(کلیه همکاران می توانند در این مسابقه شرکت نمایند) میانگین سه نمره برتر در هر دانشکده و یا حوزه به عنوان نمره آن حوزه محسوب می گردد.

شایان ذکر است شرکت کنندگان باید پاسخ سوالات را تا ساعت 13:15 همانروز به کارتابل کارشناس فرهنگی ارسال نمایند.