اخبار و رویدادها: راه اندازی پرقدرت ترین ماشین محاسباتی دانشگاه های شمال شرق در دانشگاه

راه اندازی پرقدرت ترین ماشین محاسباتی دانشگاه های شمال شرق در دانشگاه
چهارشنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۰- ۱۴:۵۸:۴۷

در دانشگاه صنعتی شاهرود صورت می پذیرد: راه اندازی پرقدرت ترین ماشین محاسباتی دانشگاههای شمال شرق همزمان با هفته پژوهش کامپیوتر "سوپر مایکرو" دانشگاه صنعتی شاهرود راه اندازی می شود.

در دانشگاه صنعتی شاهرود صورت می پذیرد:

راه اندازی پرقدرت ترین ماشین محاسباتی دانشگاههای شمال شرق

دکتر علی اکبر پویان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شاهرود گفت:مراحل خرید این کامپیوتر پر قدرت از یک سال پیش آغاز شده بود.وی در مورد هدف و مخاطبین این تکنولوژی افزود:این کامپبوتر که برای تقویت زیر ساخت های محاسباتی پژوهشی و تحصیلات تکمیلی خریداری شده ، در اختیار کاربران دارای طرح های تحقیقاتی با محاسبات پیچیده و زمانبر قرار خواهد گرفت.

پویان در ادامه گفت: این کامپیوتر از خانواده HP است که دارای سیستم Blade Computing و 128 هسته محاسباتی می باشد و از طریق 16 ترمینال ( HP Proliant Blade Workstation) قابل بهره برداری است.

شایان ذکر است دانشگاه صنعتی شاهرود با خرید این کامپیوتر، به پرقدرت ترین ماشین محاسباتی دانشگاه های شمال شرق کشور دست یافته است.