اخبار و رویدادها: روش های مدرن اکتشافی معادن در دانشگاه صنعتی شاهرود بررسی می شود

روش های مدرن اکتشافی معادن در دانشگاه صنعتی شاهرود بررسی می شود
دوشنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۰- ۱۳:۵۲:۳۹

روش های مدرن اکتشافی معادن در دانشگاه صنعتی شاهرود بررسی می شود

روش های مدرن اکتشافی معادن در دانشگاه صنعتی شاهرود بررسی می شود در راستای همکاری دانشگاه های صنعتی شاهرود و مرکز ITC دانشگاه Twente کشور هلند، کارگاه آموزشی روش های مدرن اکتشافی در محیط GI

روش های مدرن اکتشافی معادن

در دانشگاه صنعتی شاهرود بررسی می شود

در راستای همکاری دانشگاه های صنعتی شاهرود و مرکز ITC دانشگاه Twente کشور هلند، کارگاه آموزشی روش های مدرن اکتشافی در محیط GIS در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

دکتر منصور ضیایی دبیر این کارگاه گفت: کارگاه آموزشی روش های مدرن اکتشافی در محیط GIS توسط پروفسور جان کارنزای استاد مرکز ITC هلند به مدت دو روز از 2 الی 3 آذر ماه در سالن همایش های دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک برگزار می گردد.

وی در ادامه گفت: در این کارگاه روش های مدرن در تهیه نقشه های  آنومالی های  ژئوشیمیایی و نقشه های پتانسیل مطلوب ذخایر مواد معدنی ارائه  می گردد. وی مخاطبین این کارگاه را دانشجویان تحصیلات تکمیلی واساتید علوم زمین عنوان کرد.

شایان ذکر است علاقمندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند به پایگاه اینترنتی workshop.bloghaa.com  و یا به ایمیل shahroodut.workshop@yahoo.com  مراجعه نمایند.