اخبار و رویدادها: خطبه غدیریه در دانشگاه صنعتی شاهرود جاری شد

خطبه غدیریه در دانشگاه صنعتی شاهرود جاری شد
یکشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۰- ۱۰:۲۶:۲۸

خطبه  غدیریه در دانشگاه صنعتی شاهرود جاری شد

خطبه غدیریه در دانشگاه صنعتی شاهرود جاری شد همزمان با فرا رسیدن عید غدیر خم و دهه ولایت ، ویژه برنامه های دانشگاه صنعتی شاهرود اعلام شد. احمد خدابخشیان مدیر روابط عمومی این دانشگاه گفت: دانشگاه

خطبه  غدیریه در دانشگاه صنعتی شاهرود جاری شد

احمد خدابخشیان مدیر روابط عمومی این دانشگاه گفت: دانشگاه صنعتی شاهرود با آذین بندی سه پردیس این دانشگاه با بنر و پارچه نوشته هایی از فرمایشات بزرگان دین، و همچنین اهتزاز پارچه های الوان به استقبال عید غدیر می رود. وی افزود: برگزاری مسابقه خطبه غدیریه و مسابقه حفظ سوره حجرات توسط  اداره امور فرهنگی از دیگر برنامه های این ایام است.

خدابخشیان در ادامه گفت: محفل انس با قرآن، مسابقه حفظ و قرائت قرآن ویژه دانشجویان، برگزاری جلسه سخنرانی، ارسال پیامک و توزیع هدایا و شیرینی ز دیگر برنامه های بزرگداشت این عید در دانشگاه صنعتی شاهرود است.