اخبار و رویدادها: حمایت دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شاهرود از جنبش 99 درصدی مردم آمریکا

حمایت دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شاهرود از جنبش 99 درصدی مردم آمریکا
یکشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۰- ۱۰:۲۲:۵۶

حمایت دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شاهرود از جنبش 99 درصدی مردم آمریکا

اعلام حمایت دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شاهرود از جنبش 99 درصدی مردم آمریکا دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شاهرود با تهیه و امضاء طوماری حمایت همه جانبه خود را از جنبش وال استریت آمریکا اعلام کردند

اعلام حمایت دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شاهرود از جنبش 99 درصدی مردم آمریکا

دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شاهرود با تهیه و امضاء طوماری حمایت همه جانبه خود را از جنبش وال استریت آمریکا اعلام کردند.

در قسمتی از این طومار با اشاره به جنبش بیداری اسلامی در کشورهای خاورمیانه و اعلام انزجار مردم این کشورها از دولت های مستبد، از اعتراض مردم آمریکا نسبت به سرمایه داری یک درصدی در مقابل نود و نه درصد حمایت شد.

در این طومار آمده است: ما دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شاهرود حمایت همه جانبه خود را از جنبش عدالتخواه 99 درصدی وال استریت مردم اروپا و آمریکا اعلام مینماییم. همچنین مخالفت خود را با جمعیت یک درصدی آتش افروز ابراز می داریم و امیدواریم این حرکت عظیم ضد سرمایه داری به سلطه شوم حاکمیت و مستکبرین یک درصدی عالم خاتمه دهد.