اخبار و رویدادها: دانشگاه صنعتی شاهرود مرجع پژوهشی وزارت نفت شد

دانشگاه صنعتی شاهرود مرجع پژوهشی وزارت نفت شد
یکشنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۰- ۱۳:۰۴:۰۰

دانشگاه صنعتی شاهرود مرجع پژوهشی وزارت نفت شد با ارسال تأییدیه ای از سوی وزارت نفت، دانشگاه صنعتی شاهرود در فهرست مراجع پژوهشی این وزارت خانه کلیدی در آمد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شا

دانشگاه صنعتی شاهرود مرجع پژوهشی وزارت نفت شد

با ارسال تأییدیه ای  از سوی وزارت نفت، دانشگاه صنعتی شاهرود در فهرست مراجع پژوهشی این وزارت خانه کلیدی در آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، وزارت نفت می تواند در شاخه پژوهشی زمین شناسی و مدل سازی جامع استاتیک مخزن با این دانشگاه همکاری مشترک داشته باشد.

شایان ذکر است دانشگاه صنعتی شاهرود با دارا بودن مقطع کارشناسی ارشد مهندسی اکتشاف نفت و برگزاری هفتمین کنفرانس زمین شناسی ایران و نیز اولین کنفرانس مجازی ذخیره سازی مواد هیدروکربوری در ماه های اخیر، شایستگی خود را در زمینه ارتباط صنعت با دانشگاه به اثبات رسانده است.