اخبار و رویدادها: مدال های رنگارنگ ره آورد بازیکنان دانشگاه صنعتی شاهرود

مدال های رنگارنگ ره آورد بازیکنان دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۰- ۱۲:۵۸:۱۱

مدال های رنگارنگ ره آورد بازیکنان دانشگاه صنعتی شاهرود در جریان برگزاری مسابقات دانشگاه های منطقه چهار وزارت علوم، دانشگاه صنعتی شاهرود به عناوین مختلفی دست یافت. این مسابقات 11 و 12 آبان ماه د

مدال های رنگارنگ ره آورد بازیکنان دانشگاه صنعتی شاهرود

در جریان برگزاری مسابقات دانشگاه های منطقه چهار وزارت علوم، دانشگاه صنعتی شاهرود  به عناوین مختلفی دست یافت.

این مسابقات 11 و 12 آبان ماه در دو رشته تنیس روی میز و بدمینتون در دانشگاه مازندران برگزار شد و طی آن تیم 4 نفره بدمینتون دانشگاه صنعتی شاهرود در قسمت تیمی اول و در قسمت انفرادی بر سکوهای اول و سوم ایستاد. در این رشته حسین رحیمیان با پیروزی بر حریفان به مدال طلا رسید و علی توحید نژاد نیز به عنوان دومی دست یافت.

در رشته تنیس روی میز سهم دانشگاه صنعتی شاهرود کسب یک مقام سومی توسط حسین یونسی بود که با بازیکنی از دانشگاه مازندران به صورت مشترک  به این عنوان رسید. در همین رشته علی یونسیان نیز به مقمام پنجمی اکتفا کرد.