اخبار و رویدادها: برگزاری سلسله نشست های مسئولین و دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری سلسله نشست های مسئولین و دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۰- ۱۶:۱۳:۴۲

دومین جلسه از سلسله نشست های مشترک مسئولین و دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود چهارشنبه 11 آبان ماه در مسجد پیامبر اعظم (ص) این دانشگاه برگزار گردید.

برگزاری سلسله نشست مسئولین و دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود

دومین جلسه از سلسله نشست های مشترک مسئولین و دانشجویان  دانشگاه صنعتی شاهرود چهارشنبه 11 آبان ماه در مسجد پیامبر اعظم (ص) این دانشگاه برگزار گردید.

در این نشست که دکتر رضا شیخ معاون فرهنگی و اجتماعی، حجت الاسلام والمسلمین محمد مهدی صالحی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر ناصر گودرزی مدیر امور فرهنگی و جمعی از دانشجویان حضور داشتند رضا شیخ در سخنانی به بیان رویکرد فرهنگی پرداخت و گفت: مأموریت فرهنگی دانشگاه مطابق رویکرد تعیین شده وزارت علوم می باشد . وی در گزارشی فعالیت های فرهنگی دانشگاه را برشمرد و از دانشجویان حضور در عرصه های فرهنگی و هنری را خواستار شد.

در ادامه این نشست مسئولین فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی شاهرود پاسخگوی مسائل مربوط به حوزه فرهنگی دانشجویان بودند.

نظارت بیشتر بر مسائل فرهنگی، راه کارهای گسترش امور فرهنگی و هنری، راهبرد دانشگاه در افق مهندسی فرهنگی و ارائه راهکارهای فرهنگی مناسب جهت مقابله با مظاهر تهاجم فرهنگی به خصوص بدحجابی از عمده پرسش های دانشجویان در این زمینه بود.