اخبار و رویدادها: استقبال دانشگاه صنعتی شاهرود از اخلاق و عرفان اسلامی

سه شنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۰- ۱۴:۳۸:۱۶

استقبال دانشگاه صنعتی شاهرود از اخلاق و عرفان اسلامی

دومین جلسه از سلسله جلسات اخلاق و عرفان اسلامی 9 آبان ماه در تالار اقاقیای دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

استقبال دانشگاه صنعتی شاهرود از اخلاق و عرفان اسلامی

در این جلسه که به میزبانی معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه برپا شده بود حجت الاسلام و المسلمین  منصورابراهیمی جرجانی در سخنانی با اشاره به دهه پایانی اربعین کریمیه گفت: اربعین کریمیه که ازابتدای ماه ذی القعده الحرام تا شب عید قربان ادامه دارد، اربعین حضرت موسی (ع) است که در شب پایانی عظمتی وصف ناشدنی دارد. در این شب تمامی امیال و هواهای نفسانی  را پس از چهل روز سلوک الی الله ذبح می کنند.

وی در ادامه نشست به تشریح و تفسیر اعمال منا و قربانی و اعمال حجاج در روز عرفه را از منظر فقهی و عرفانی پرداخت.

گفتنی است  حجت الاسلام و المسلمین  جرجانی، شاگرد آیت‌الله میرزا جواد آقا تهرانی، از اساتید حوزوی و نویسنده آثاری چون مقدمه ای بر اخلاق و تاج الفضائل و از جمله صاحب نظران در بخش اخلاق و عرفان اسلامی می باشد.

در پایان با مطرح نمودن سوالی از سوی جرجانی، کارکنان و اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود به پاسخگویی برآمدند.