اخبار و رویدادها: آثار عکاسی در دانشگاه صنعتی شاهرود نقد می شود

آثار عکاسی در دانشگاه صنعتی شاهرود نقد می شود
سه شنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۰- ۱۴:۵۵:۴۹

با هدف ارتقاء فرهنگ بصری دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود، کارگاه های آموزش عکاسی در این دانشگاه برگزار می شود.

آثار عکاسی در دانشگاه صنعتی شاهرود نقد می شود

کانون فیلم و عکس امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود کارگاه های آموزش عکاسی را با موضوعاتی چون کار با دوربین، تکنیک عکس برداری، فوکوس، تنظیم کادر، نور پردازی و تنظیم دیافراگم به علاقمندان آموزش می دهد.

همچنین در این کلاس ها آثار شرکت کنندگان در کارگاه  از نظر روش عملی مورد نقد و بررسی قرار خواهد گرفت. گفتنی است در پایان دوره پس از بررسی عکس های هنر جویان آثار برتر به نمایش در خواهد آمد.