اخبار و رویدادها: دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود با معیارهای ازدواج آشنا شدند

یکشنبه ۸ آبان ۱۳۹۰- ۱۱:۵۱:۴۱

دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود با معیارهای ازدواج آشنا شدند

به مناسبت سالروز ازدواج آسمانی حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) همایش آسیب شناسی ازدواج در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود با معیارهای ازدواج آشنا شدند

در این مراسم که یکشنبه 8 آبان در تالار شقایق های این دانشگاه برپا شد حجت الاسلام و المسلمین احمدرضا دهقان استاد حوزه دانشگاه پیرامون مسائل ازدواج بخصوص در محیط های علمی و دانشگاهی سخنرانی کرد.

وی در مورد ازدواج گفت: اگر هدف از رابطه شناخت باشد مفید است و گرنه هزاران خطا گریبانگیر انسان می شود. دهقان در مورد مراحل گزینش همسر گفت: در فضای دانشجویی نوع نگاه تأثیر گذار است پس باید با دقت و کرامت انسانی و حفظ شئونات به این مقوله نگاه کرد.

وی در ادامه گفت: بالاترین معیار انتخاب همسر بلوغ و درک اجتماعی است و افرادی که درک اجتماعی ندارند در معرض خطرات بیشتری قرار دارند. اگر جوانان مناسبات و درک اجتماعی خود را ارتقاء دهند ازدواج یک جریان شیرین و بی واهمه در طول زندگی فرد قلمداد می شود.

در پایان این همایش شرکت کنندگان مسائلی چون نگاه خانواده ها به ازدواج  و ارتباط، مشکلات اقتصادی، آغاز آشنائی و نوع آشنائی، آغاز ارتباط، شرایط خواستگاری را مطرح نمودند و سخنران این همایش به پاسخگویی سؤالات پرداخت.