اخبار و رویدادها: متنوع ترین مراسم توجیهی دانشجویان ورودی جدید در دانشکده کشاورزی

متنوع ترین مراسم توجیهی دانشجویان ورودی جدید در دانشکده کشاورزی
شنبه ۷ آبان ۱۳۹۰- ۰۹:۵۸:۵۱

متنوع ترین مراسم توجیهی دانشجویان ورودی جدید در دانشکده کشاورزی مراسم توجیهی دانشجویان ورودی 90 پردیس کشاورزی بسطام برگزار شد. این مراسم با بازدید از مقبره شیخ ابوالحسن خرقانی آغاز شد و سپس دا

متنوع ترین مراسم توجیهی دانشجویان  ورودی جدید در دانشکده کشاورزی

مراسم توجیهی دانشجویان ورودی 90 پردیس کشاورزی بسطام برگزار شد.

این مراسم با بازدید از مقبره شیخ ابوالحسن خرقانی آغاز شد و سپس دانشجویان در آمفی تأتر دانشکده کشاورزی به فراگیری قوانین و مقررات آموزشی و دانشجویی و همچنین آشنایی با بخش های مختلف دانشکده و آزمایشگاه ها پرداختند.

در ادامه مراسم که با حضور اساتید ،کارکنان و دانشجویان برگزار گردید رتبه های برتر کنکور سراسری سال 90 در هر گرایش معرفی شدند و به آنان لوح سپاس همراه با جوایزی اعطا گردید.

شایان ذکر است در پایان مراسم، ضیافت شام به میزبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار گردید.