اخبار و رویدادها: فراگیری اصول نشریه نویسی توسط دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود

یکشنبه ۱ آبان ۱۳۹۰- ۱۳:۳۷:۵۷

فراگیری اصول نشریه نویسی توسط دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود

فراگیری اصول نشریه نویسی توسط دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود اداره کل امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود اقدام به برگزاری یک دوره کارگاه نشریات نمود. این کارگاه با هدف آشنایی دانشجویان این

فراگیری اصول نشریه نویسی توسط دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود

این کارگاه با هدف آشنایی دانشجویان این دانشگاه با سبک‌های خبرنویسی، تکنیک‌های مصاحبه و شیوه‌های تهیه گزارش و مقاله و همچنین ویراستاری و صفحه آرایی، به مدت دو روز در تالار اقاقیای این دانشگاه برپا شد. توسط علی رضا کتابدار مدرس «روزنامه‌نگاری» دفتر مطالعات و توسعه رسانه‌های  وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدرس «روزنامه‌نگاری» دانشکده فرهنگ، معارف و ارتباطات اسلامی دانشگاه امام صادق(ع) و مشاور مدیرمسئول روزنامه همشهری، برگزار نمود.

در این کارگاه که با حضور 30 نفر از علاقمندان به روزنامه نگاری و نشریات دانشجویی برگزار شد علی رضا کتابدار استاد دانشگاه امام صادق (ع) علاوه بر آموزش روش های مختلف خبرنویسی ، صفحه آرایی نشریه ، تهیه و تنظیم مقالات به بررسی نشریات دانشگاه صنعتی شاهرود پرداخت.