اخبار و رویدادها: اطلاعیه؛چهارمین دوره مسابقات فرهنگی باموضوع نماز(ویژه کارکنان واساتید)

اطلاعیه؛چهارمین دوره مسابقات فرهنگی باموضوع نماز(ویژه کارکنان واساتید)
یکشنبه ۱ آبان ۱۳۹۰- ۱۳:۱۶:۱۱

بدینوسیله به اطلاع دانشگاهیان محترم می رساند: اداره کل امور فرهنگی در نظر دارد چهارمین دوره مسابقات فرهنگی با موضوع نماز را ویژه کارکنان و اساتید دانشگاه برگزار نماید. این مسابقه در تاریخ سه شنب

بدینوسیله به اطلاع دانشگاهیان محترم می رساند:

این مسابقه در تاریخ سه شنبه 17/8/90 از طریق سیستم اتوماسیون اداری رأس ساعت12:15 به مدت یک ساعت برگزار می شود.

منبع آزمون کتاب تفسیر نماز اثر محسن قرائتی می باشد که به شورای فرهنگی دانشکده ها و معاونین محترم دانشگاه ارسال میگردد.

این دوره از مسابقات نیز به صورت تیمی است،(کلیه همکاران می توانند در این مسابقه شرکت نمایند) میانگین سه نمره برتر در هر دانشکده و یا حوزه به عنوان نمره آن حوزه محسوب می گردد.

جواب سوالاتی که تا ساعت 15:13 همانروز از طریق پیغام اتوماسیون به مدیرکل امور فرهنگی و یا به آدرس ایمیل farhangi.ejtemai@gmail.com  ارسال نمایند، مورد پذیرش است.

خواهشمند است پاسخ نامه به صورت فردی و با درج  نام، نام خانوادگی و حوزه محل خدمت ارسال گردد.