اخبار و رویدادها: بازدید صمیمانه دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود از شیرخوارگاه نور مبین

بازدید صمیمانه دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود از شیرخوارگاه نور مبین
یکشنبه ۱ آبان ۱۳۹۰- ۱۲:۳۳:۳۹

بازدید صمیمانه دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود از شیرخوارگاه نور مبین

بازدید صمیمانه دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود از شیرخوارگاه موسسه نور مبین شورای مرکزی کانون دانشجویی هلال احمر از شیرخوارگاه موسسه خیریه نورمبین شاهرود بازدیدی صمیمانه داشتند. در این بازدید دو

بازدید صمیمانه دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود از شیرخوارگاه موسسه نور مبین

شورای مرکزی کانون دانشجویی هلال احمر از شیرخوارگاه موسسه خیریه نورمبین شاهرود بازدیدی صمیمانه داشتند. در این بازدید دو ساعته که 26 مهرماه انجام شد اعضای کانون با این مرکز و فعالیت های آن جهت همکاری های بیشتر آشنا شدند.

شورای مرکزی کانون دانشجویی هلال احمر بنا بر اهداف بشردوستانه و حفظ و احترام به عزت و کرامت انسان‌ها که از اهداف این کانون است، هر ساله خدمات داوطلبانه را بصورت غیرانتفاعی به انجام می رساند.

این کانون با بازدید از موسسات و مراکز مرتبط با اهداف هلال احمر و آشنایی و ایجاد ارتباط با این مراکز در پیشبرد اهداف خود می کوشد.

شایان ذکر است این کانون کلاس های آموزشی تروما، آتل بندی، سوختگی، چادرزنی و CPR  را نیز در ترم جاری برگزار می کند.