اخبار و رویدادها: قانون قرن در دانشگاه صنعتی شاهرود اجرا شد

قانون قرن در دانشگاه صنعتی شاهرود اجرا شد
یکشنبه ۱ آبان ۱۳۹۰- ۱۲:۲۷:۴۳

قانون قرن در دانشگاه صنعتی شاهرود اجرا شد

قانون قرن در دانشگاه صنعتی شاهرود اجرا شد ششمین نمایشگاه دهه ریاضیات دانشگاه صنعتی شاهرود با شعار قانون قرن برپا شد. این نمایشگاه توسط انجمن علمی دانشکده علوم ریاضی این دانشگاه و با هدف آشنایی ب

قانون قرن در دانشگاه صنعتی شاهرود اجرا شد

ششمین نمایشگاه دهه ریاضیات دانشگاه صنعتی شاهرود با شعار قانون قرن برپا شد.

این نمایشگاه توسط انجمن علمی دانشکده علوم ریاضی این دانشگاه و با هدف آشنایی بیشتر بین دانشجویان با رشته های مختلف علوم ریاضی به مدت یک هفته از اول آبان برگزار می شود.

در این نمایشگاه غرفه های هنر و ریاضیات، روبیک، نظریه اعداد، مث 90، دومینو و دستاوردهای انجمن علمی ریاضی به نمایش گذاشته شده است. به گفته مهدی صمدی دبیر این انجمن، طبق هماهنگی با سازمان آموزش و پرورش شاهرود مقرر گردید دانش آموزان مقطع متوسطه در این نمایشگاه حضور یابند و در نمایشگاه ریاضیات شاهرود نیز غرفه ای برای دانشگاه صنعتی شاهرود اختصاص یابد.