اخبار و رویدادها: نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد

یکشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۰- ۱۱:۳۶:۱۳

نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد

نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود دکتر ابراهیم متقی ضمن تشریح ابعاد مختلف حرکت بیداری کشورهای مختلف خاورمیانه ،تاثیر آن را بر روابط بین الملل بررسی نموده و بر وجه هویت بخش جنبش های اسلا

نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد

دکتر ابراهیم متقی ضمن تشریح ابعاد مختلف حرکت بیداری کشورهای مختلف خاورمیانه ،تاثیر آن را بر  روابط بین الملل بررسی نموده و بر وجه هویت بخش جنبش های اسلامی تاکید کرد. وی تحولات منطقه را حول محور بیداری هویتی و فرهنگ ملت های استبداد زده ی کشورهای مورد بحث تحلیل کرد.

در پایان جلسه که با حضور جمعی از اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار گردید، دکتر متقی به سوالات مختلف اساتید در حوزه های مختلف سیاسی ،اقتصادی ،فرهنگی و اجتماعی پاسخ داد.

وی با اشاره به بروز حرکت های اجتماعی در کشور های غربی ،این مسئله را در زمره ی چالش های جدی دولت های غربی برشمرد.