اخبار و رویدادها: برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید دانشکده مهندسی صنایع ومدیریت

برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید دانشکده مهندسی صنایع ومدیریت
چهارشنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۰- ۱۵:۴۶:۳۲

برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید دانشکده مهندسی صنایع ومدیریت

جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید

دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت برگزار شد

مراسم توجیهی دانشجویان ورودی جدید رشته های حسابداری و مدیریت صنعتی روز در محل سالن اجتماعات این دانشکده برگزار شد.

در این جلسه که با حضور مدیریت و اعضای هیات علمی این دانشکده برگزار گردید دکتر بزرگمهر اشرفی رئیس دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت با تبریک قبولی دانشجویان در آزمون سراسری، ضمن اشاره به میلاد باسعادت حضرت امام رضا (ع) دانشگاه را محل اعتلای انسان بسوی عبودیت دانسته اند . وی ضمن تبیین شاخصه های آموزشی ، دانشجویی ، فرهنگی ، نکات اخلاقی و انضباطی را برای دانشجویان برشمرد.

وی با بیان تاریخچه، رشته ها ، فضاهای آموزشی و نیروهای شاغل در دانشکده، امکانات مهیا شده را جهت بهبود روند آموزشی و پژوهشی دانشجویان خواند و بر نقش آفرینی آنان در عرصه های علمی، فرهنگی، دینی و پژوهشی تأکید نمود.

در ادامه این مراسم دبیران انجمن های علمی حسابداری و مدیریت این دانشکده به معرفی انجمن ها و اهداف پرداختند و فرم های عضو گیری بین دانشجویان توزیع گردید.