اخبار و رویدادها: معارفه دانشجویان ورودی جدید با پرسابقه ترین دانشکده

معارفه دانشجویان ورودی جدید با پرسابقه ترین دانشکده
چهارشنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۰- ۱۵:۴۵:۴۳

معارفه دانشجویان ورودی جدید با پرسابقه ترین دانشکده

جلسه معارفه دانشجویان دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک با اعضاء هیات علمی در تاریخ سه شنبه 18 مهرماه با حضور دانشجویان ورودی جدید و اعضاء هیات علمی در تالار اجتماعات این دانشکده برگزار شد.

در این نشست دکتر محمد عطایی رئیس  دانشکده، ضمن خوش آمدگویی به دانشجویان جدید، به بیان تاریخچه دانشکده و مطالبی در مورد امکانات و قابلیت های دانشکده پرداخت. سپس دکتر رضا قوامی معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده به بیان مقررات آموزشی به تفکیک مقاطع مختلف تحصیلی پرداخت. در ادامه این مراسم دکتر فرهنگ سرشکی مدیر گروه استخراج و دکتر علی رضا عرب امیری مدیر گروه اکتشاف و اعضاء هیات علمی گروه های خود را معرفی کردند. دبیر انجمن علمی دانشکده هم برنامه های انجمن را برای دانشجویان تشریح کرد.

به دلیل همزمانی این نشست با ایام ولادت امام رضا(ع)، موسیقی زنده و برنامه های مفرح دیگر اجرا شد که با استقبال دانشجویان مواجه شد.