اخبار و رویدادها: شیوه های تست زنی در دانشگاه صنعتی شاهرود تحلیل شد

شیوه های تست زنی در دانشگاه صنعتی شاهرود تحلیل شد
سه شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۰- ۰۹:۲۱:۱۷

شیوه های تست زنی در دانشگاه صنعتی شاهرود تحلیل شد همایش تخصصی راهکارهای موفقیت در آزمون کارشناسی ارشد توسط انجمن های علمی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد. این همایش شنبه 16مهر ماه در تالار شقایق ها

شیوه های تست زنی در دانشگاه صنعتی شاهرود تحلیل شد

همایش تخصصی راهکارهای موفقیت در آزمون کارشناسی ارشد شنبه 16مهر ماه در تالار شقایق ها ی این دانشگاه توسط انجمن های علمی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

دراین همایش به مواردی چون انتخاب هدف، تعیین جایگاه اولیه، تکنیک­های شناسایی زمان­های مرده، روش تدوین جدول SWOT (جدول شناخت نقاط قوت و ضعف)، روش مدیریت زمان، روش مدیریت توان علمی، روش­های تست زنی، روش­های برنامه­ریزی درسی، روش­های نت برداری و طرز استفاده از آن، مراحل یک آموزش صحیح و استاندارد و تکنیک­های بالا بردن تمرکز پرداخته شد.

تجربه­های موفق یک رتبه برتر کنکور ارشد و فرآیند درس خواندن و شروع و خاتمه این دوره و نکات مهمی که باید یک دانشجوی متقاضی کنکور ارشد به آن توجه کند و همچنین شرکت در آزمون های آمادگی و داشتن برنامه درسی توسط نفر اول رشته مدیریت اجرایی در آزمون کارشناسی ارشد سال 90 ارائه گردید.