اخبار و رویدادها: حضور ملائک در دانشگاه صنعتی شاهرود

حضور ملائک در دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۰- ۱۵:۲۰:۳۰

حضور ملائک در دانشگاه صنعتی شاهرود با مصوبه جلسه شورای فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود شهدای گمنام هشت سال دفاع مقدس در این دانشگاه تدفین می شوند. به منظور زنده ماندن یاد و خاطره شهدای جنگ تحمی

حضور ملائک در دانشگاه صنعتی شاهرود

با مصوبه جلسه شورای فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود تعدادی از شهدای گمنام هشت سال دفاع مقدس در این دانشگاه تدفین می شوند.

به منظور زنده ماندن یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی و آراستگی و نورانیت فضای دانشگاه صنعتی شاهرود به حضور معنوی شهدا، تنی چند از شهدای گمنام در پردیس مهندسی و فناوری های نوین دانشگاه به خاک سپرده می شوند.

همچنین در این جلسه که 13 مهرماه برگزار شد، پیرامون اردوهای دانشجویان ورودی جدید سال 90، تقویم فرهنگی ارائه شده از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی، جشن فارغ التحصیلی، مزین نمودن بناها، اماکن و ساختمان های اداری دانشگاه به نام شهیدان شاهد، معرفی دو نفر از اعضاء شورای دانشگاه برای عضویت در شورای فرهنگی و تشکیل ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی بحث و تبادل نظر گردید.