اخبار و رویدادها: ارتقاء مرتبه 6 عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود

ارتقاء مرتبه 6 عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۰- ۱۱:۵۶:۳۶

ارتقاء مرتبه 6 عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود هیأت ممیزه دانشگاه صنعتی شاهرود با ارتقاء مرتبه 6 عضو هیأت علمی این دانشگاه موافقت کرد. هیأت ممیزه دانشگاه صنعتی شاهرود در جلسه پنجشنبه 14 مهرما

ارتقاء مرتبه 6 عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود

هیأت ممیزه دانشگاه صنعتی شاهرود با ارتقاء مرتبه 6 عضو هیأت علمی این دانشگاه  موافقت کرد.

هیأت ممیزه دانشگاه صنعتی شاهرود در جلسه پنجشنبه 14 مهرماه خود با ارتقاء مرتبه علمی دکتر محمد مهدی فاتح عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی برق و رباتیک به مرتبه استادی، دکتر سیدعلی استوار نامقی عضو هیأت علمی و مدیر گروه دروس عمومی، دکتر نادر جعفری راد عضو هیأت علمی دانشکده ریاضی، دکتر علی کیوانلو عضو هیأت علمی و رئیس دانشکده شیمی، دکتر بهرام بهرامیان و دکتر اسماعیل سلیمانی اعضاء هیأت علمی دانشکده شیمی از استادیاری به مرتبه علمی دانشیاری موافقت کرد.