اخبار و رویدادها: برپایی جشن روز دختران در دانشگاه صنعتی شاهرود

برپایی جشن روز دختران در دانشگاه صنعتی شاهرود
پنج شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۰- ۱۷:۰۹:۱۵

برپایی جشن روز دختران در دانشگاه صنعتی شاهرود جشن روز دختران به مناسبت ولادت حضرت معصومه (س) توسط امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد. در این مراسم که سه شنبه 12 مهر در تالار شقایق های این دا

برپایی جشن روز دختران در دانشگاه صنعتی شاهرود

در این مراسم که سه شنبه 12 مهر در تالار شقایق های این دانشگاه بر پا شد، مریم کاتبی امدادگر و راوی دفاع مقدس طی سخنانی به تبیین نقش زنان در دفاع مقدس پرداخت و گفت : نقش مؤثر زنان در طول هشت سال دفاع مقدس انکار ناپذیر است. وی ضمن اشاره به خدمات بانوان در عرصه های مختلف دفاع مقدس به ویژه بخش های بهداشتی، امدادی و درمانی ، این حضور را در راستای ادای تکلیف و عمل به منویات ولایت و رهبری زمان برشمرد و بر ادامه این مسیر توسط زنان و دختران ایران اسلامی تأکید کرد.

از دیگر برنامه های این مراسم که با استقبال چشمگیر دانشجویان دختر مواجه شد، مولودی خوانی، اجرای حرکات ورزشی و نمایشی، پخش فیلم و کلیپ و مسابقه بود.

شایان ذکر است این مراسم چهارمین سال متوالی است که به مناسبت روز دختر برپا می شود و یکی از جنبه های قابل توجه آن اجراء کلیه بخش های این مراسم توسط دختران دانشجو می باشد.