اخبار و رویدادها: جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد

یکشنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۰- ۱۵:۳۲:۲۵

جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد

با حضور 1200 دانشجوی کارشناسی ورودی جدید ، مراسم آشنایی آنان با مسئولین و بخش های مختلف دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد

در این جلسه که 11 مهرماه  در تالار شقایق های این دانشگاه برپا شد دکتر علی مرادزاده رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود با تبریک قبولی دانشجویان در آزمون سراسری، ضمن اشاره به سالروز دفاع مقدس و آغاز دهه کرامت، دانشگاه را محیطی مقدس برای پویایی علمی و معرفتی برشمرد.

وی با بیان تاریخچه، رشته ها ، فضاهای آموزشی و نیروهای شاغل در دانشگاه صنعتی شاهرود، امکانات مهیا شده را جهت بهبود روند آموزشی و پژوهشی دانشجویان خواند و بر نقش آفرینی آنان در عرصه های علمی، فرهنگی، دینی و پژوهشی تأکید نمود.

حجت الاسلام محمد مهدی صالحی مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه نیز در سخنانی علم آموزی و معرفت افزائی را دو رکن حضور دانشجو در دانشگاه برشمرد و غفلت از آن را آسیب جدی برای خود فرد و اجتماع دانست.

در ادامه این مراسم دکتر هادی قربانی مدیر امور آموزشی و  دکتر حجت احسنی طهرانی مدیر امور دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود به بیان مقررات و قوانین آموزشی و دانشجویی پرداختند.

پخش کلیپ های فرهنگی، مذهبی و دانشجویی از دیگر برنامه های جلسه توجیهی دانشجویان ورودی سال 90 دانشگاه صنعتی شاهرود بود.