اخبار و رویدادها: حضور موفق تیم RTS دانشگاه صنعتی شاهرود در جشنواره فناوری، نوآوری، صنعت

حضور موفق تیم RTS دانشگاه صنعتی شاهرود در جشنواره فناوری، نوآوری، صنعت
چهارشنبه ۶ مهر ۱۳۹۰- ۱۵:۲۴:۰۸

حضور موفق تیم RTS دانشگاه صنعتی شاهرود در جشنواره فناوری، نوآوری، صنعت

تیم زیر دریایی RTS دانشگاه صنعتی شاهرود با ارائه سه ربات زیر سطحی در جشنواره فناوری، نوآوری، صنعت به عنوان تیم برگزیده این جشنواره انتخاب گردید .

دراین جشنواره که به مدت سه روز از 30 شهریور الی 1 مهر ماه در تهران برگزار شد سه ربات تیم  RTS دانشگاه صنعتی شاهرود به نام های تحقیقاتی کنترل شده باسیم، ربات نمونه گیر آب و زیر دریایی RC  به عنوان برگزیده این جشنواره معرفی گردید.

اعضای شرکت کننده این تیم را محسن احسانی نیا ، محمد رضا چراغ پور ، محمد رضا مرندی، سعید طالبی،  حسین صفاری  وامین ریگی با مشاور علمی دکتر علی سلیمانی عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود تشکیل می دهند .

این تیم در کارنامه خود افتخاراتی همچون کسب رتبه دوم دومین دوره مسابقات رباتیک خوارزمی 89 لیگ زیردریایی ، تیم برگزیده اولین دوره مسابقات زیر دریایی دانشگاه صنعتی مالک اشتر و مقام سوم مسابقات رباتیک IRANOPEN 2011  لیگROV  را دارد .

شایان ذکر است این زیردریایی ها دارای قابلیت هایی چون کنترل سطح، تست آلودگی آب، نمونه گیری از آب و غریق نجات  می باشد.