اخبار و رویدادها: برگزاری مراسم تودیع و معارفه رئیس دفتر ریاست دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری مراسم تودیع و معارفه رئیس دفتر ریاست دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۳ مهر ۱۳۹۰- ۱۳:۱۳:۵۱

برگزاری مراسم تودیع و معارفه رئیس دفتر ریاست دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری مراسم تودیع و معارفه مشاور و رئیس دفتر ریاست دانشگاه صنعتی شاهرود مراسم تودیع و معارفه مشاور و رئیس دفتر ریاست دانشگاه صنعتی شاهرود یکشنبه 3 مهرماه جاری برگزار شد. در ابتدای این مراسم د

برگزاری مراسم تودیع و معارفه مشاور و رئیس دفتر ریاست دانشگاه صنعتی شاهرود

در ابتدای این مراسم دکتر علی مرادزاده رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود ضمن عرض تبریک سال تحصیلی جدید گفت: امیدواریم با تلاش هایی که انجام می گیرد شاهد رشد و تعالی دانشگاه باشیم.

وی افزود: همانگونه که مهندس سهراب میرزایی بیش از 17 سال است که با تکیه بر تجربیات ارزنده خود به خوبی این مسئولیت را انجام دادند و هم اکنون نیز مسئولیت خطیری را عهده دار شدند، امیدواریم دکتر آقاجانی هم بتوانند با درایت کارها را به پیش ببرند.

دکتر مرادزاده ضمن آرزوی موفقیت و تشکر از قبول مسئولیت دکتر آقاجانی و با اشاره به گستردگی کار دفتر ریاست دانشگاه اظهار امیدواری کرد کارها به موقع، صحیح و بادقت انجام شود.

در ادامه دکتر حمید آقاجانی استادیار دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود، با تشکر از حسن اعتماد هیأت رئیسه و ریاست دانشگاه برای انتصاب این مسئولیت، خواستار همفکری و پشتیبانی حوزه ها و معاونت های دانشگاه شد.