اخبار و رویدادها: انتصاب مشاور و رئیس دفتر ریاست دانشگاه صنعتی شاهرود

دوشنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۰- ۱۷:۳۴:۱۲

انتصاب مشاور و رئیس دفتر ریاست دانشگاه صنعتی شاهرود

انتصاب مشاور و رئیس دفتر ریاست دانشگاه صنعتی شاهرود طی حکمی از سوی دکتر علی مرادزاده رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود دکتر حمید آقاجانی به عنوان مشاور و رئیس دفتر ریاست این دانشگاه منصوب شد. در قسمتی از ای

انتصاب مشاور و رئیس دفتر ریاست دانشگاه صنعتی شاهرود

در قسمتی از این حکم آمده است : نظر به مراتب تعهد و شایستگی جنابعالی به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی برای مدت دو سال به عنوان  مشاور و رئیس دفتر اینجانب منصوب می گردید.

شایان ذکر است پیش از این مهندس سهراب میرزایی این مسئولیت را برعهده داشت که چندی پیش با حکم رئیس دانشگاه به سمت مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری منصوب و از سالها تلاش مجدانه و زحمات صادقانه وی در سمت مشاور و رئیس دفتر ریاست دانشگاه تقدیر و تشکر گردید.