اخبار و رویدادها: کسب مقام هشتم دانشگاه صنعتی شاهرود در مسابقات رسانه های مجازی

کسب مقام هشتم دانشگاه صنعتی شاهرود در مسابقات رسانه های مجازی
شنبه ۲۶ شهریور ۱۳۹۰- ۱۲:۱۴:۳۸

تیم سایبری دانشگاه صنعتی شاهرود در مسابقات رسانه های مجازی کشور به مقام هشتم دست یافت.

کسب مقام هشتم دانشگاه صنعتی شاهرود در مسابقات رسانه های مجازی

این مسابقات با حضور 160 تیم از دانشگاه های سراسر کشور در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد و 6 نفره دانشگاه صنعتی شاهرود با کسب 178 امتیاز به این عنوان دست یافت. ضمن آن که دانشگاه های شهرکرد، هرمزگان و ایلام مقام های اول تا سوم را کسب نمودند.

ایجاد وبلاگ و تأمین محتوای آن، تأمین محتوای سایت مسجد دانشگاه ، ساخت نشریه الکترونیکی و ساخت نماآهنگ با مضامین بیداری اسلامی، جهاد علمی و استعمار و فقر مسابقات رسانه های مجازی از بخش های مسابقات رسانه های مجازی بود.

محمدحسن بشری، ابوالفضل سرکرده ای، محمود تلخابی، محمدصادق میرزایی، حسین ضیائی و امیر عابدی تیم سایبری دانشگاه صنعتی شاهرود  را تشکیل می دهند.