اخبار و رویدادها: نقش آفرینی فرهنگی دانشکده های دانشگاه صنعتی شاهرود در سال تحصیلی جدید

نقش آفرینی فرهنگی دانشکده های دانشگاه صنعتی شاهرود در سال تحصیلی جدید
سه شنبه ۲۲ شهریور ۱۳۹۰- ۱۰:۴۹:۱۳

نقش آفرینی فرهنگی  دانشکده های دانشگاه صنعتی شاهرود در سال تحصیلی جدید

نقش آفرینی فرهنگی دانشکده های دانشگاه صنعتی شاهرود در سال تحصیلی جدید

نقش آفرینی فرهنگی  دانشکده های دانشگاه صنعتی شاهرود در سال تحصیلی جدید

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود با محوری خطاب کردن نقش اساتید و دانشکده ها در ارتقاء فرهنگی هر دانشگاه، خواستار حضور فعال تر اساتید در این بخش شد.

در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود معاون فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های انجام گرفته در یک سال گذشته برنامه های سال تحصیلی جدید این معاونت را بیان کرد. رضا شیخ با تأکید بر مقابله با هجوم فرهنگی خاموش توسط دشمنان ایران، عریانی فرهنگی را بزرگترین آسیب در این مسیر دانست. وی حضور اساتید در صف اول توسعه فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود را مهمترین برنامه این معاونت برشمرد.

در این نشست اعلام برنامه های فرهنگی دانشکده ها، تعامل فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی با دانشکده ها، امتیاز دهی به دانشکده های فعال فرهنگی، تکمیل ساختمان یادمان شهدای گمنام درپردیس مهندسی و فناوری، نامگذاری اماکن دانشگاه با نام شهدا و نظارت بر فعالیت های انجمن های علمی دانشکده ها از دیگر مواردی بود که مورد بحث و بررسی قرار گرفت.