اخبار و رویدادها: بازدیدهای علمی تحقیقاتی در آخرین روز کنفرانس زمین شناسی

بازدیدهای علمی تحقیقاتی در آخرین روز کنفرانس زمین شناسی
چهارشنبه ۱۶ شهریور ۱۳۹۰- ۱۵:۰۷:۳۱

بازدیدهای علمی تحقیقاتی در آخرین روز کنفرانس زمین شناسی

هفتمین کنفرانس زمین شناسی مهندسی و محیط زیست ایران با برگزاری بازدیدهای علمی تحقیقاتی از پدیده های جالب زمین شناسی پنجشنبه 17 شهریورماه جاری به کار خود خاتمه می دهد.

با برگزاری بازدیدهای علمی تحقیقاتی هفتمین کنفرانس زمین شناسی مهندسی پایان می یابد

دکتر رمضان رمضانی دبیر اجرایی هفتمین کنفرانس زمین شناسی مهندسی و محیط زیست ایران با اشاره به ضرورت موضوع بررسی خطرات و آلاینده های طبیعی در اجرای هر طرح عمرانی گفت: بازدیدهای علمی از پدیده های زمین، لغزش جاده دامغان - کیاسر، گسل های شمال دامغان، آستانه و چشمه علی و نیز چشمه آهکساز منطقه سورت با حضور اعضای هیأت علمی، اساتید، پژوهشگران و دانشجویان در آخرین روز کنفرانس برگزار می شود.

وی با اشاره به این که مطالعات زمین شناسی به عنوان مطالعات پایه و اولیه برای هر طرح عمرانی هم از لحاظ ساختگاه و هم از لحاظ زیست محیطی لازم و ضروری است، این بازدیدهای علمی را در راستای آشنایی هرچه بیشتر پژوهشگران با پدیده های زمین شناسی این منطقه مفید دانست و افزود: این مطالعات به منظور ایجاد ارتباط بین کارشناسان اجرایی و محققین دانشگاهی و برقراری ارتباط بین دانشجویان و اساتید در جهت پاسخگویی به سئوالات و ابهامات علمی است.

گفتنی است دانشگاه صنعتی شاهرود از 15 مردادماه جاری به مدت سه روز میزبان هفتمین کنفرانس زمین شناسی مهندسی و محیط زیست ایران می باشد.