اخبار و رویدادها: آغاز هفتمین کنفرانس زمین شناسی مهندسی و محیط زیست ایران

سه شنبه ۱۵ شهریور ۱۳۹۰- ۱۲:۴۹:۰۴

آغاز هفتمین کنفرانس زمین شناسی مهندسی و محیط زیست ایران

با برگزاری مراسم افتتاحیه، هفتمین کنفرانس زمین شناسی مهندسی و محیط زیست ایران، سه شنبه 15 شهریورماه جاری با حضور متخصصین زمین شناسی کشور در دانشگاه صنعتی شاهرود آغاز به کار کرد.

آغاز هفتمین کنفرانس زمین شناسی مهندسی و محیط زیست ایران

دکتر ناصر حافظی مقدس دبیر علمی هفتمین کنفرانس زمین شناسی مهندسی و محیط زیست ایران هدف از برگزاری این کنفرانس را شناسایی فاکتورهای زمین شناسی مؤثر در مکان یابی، طراحی، ساخت و نگهداری از پروژه های مهندسی دانست و گفت: نشست های تخصصی تحت عنوان بررسی سرفصل های دروس زمین شناسی مهندسی با حضور اساتید برجسته در حاشیه کنفرانس برگزار می شود.

وی با اشاره به حضور 25 سخنران ویژه در این کنفرانس افزود: 416 مقاله علمی پژوهشی از 32 دانشگاه دولتی، 18 واحد دانشگاه آزاد اسلامی و 19 شرکت مشاوره ای و سازمان دولتی به دبیرخانه کنفرانس ارسال شد که از این تعداد 360 مقاله برای ارائه به صورت پوستر و سخنرانی مورد پذیرش قرار گرفت.

دکتر ضیاء الدین شعاعی مدیر مسئول مجله زمین شناسی مهندسی، توجه به نیاز بازار کار را خواسته جامعه زمین شناسی ایران پس از توسعه تحصیلات تکمیلی معرفی کرد.

از دیگر سخنرانان این مراسم، دکتر ماشاالله خامه چیان رئیس انجمن زمین شناسی ایران، دکتر محمدرضا قاسمی معاون سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور و دکتر علی اکبر پویان معاون فناوری و پژوهشی دانشگاه صنعتی شاهرود بودند.

اولین نشست علمی این کنفرانس سه روزه پس از برگزاری مراسم افتتاحیه با حضور اساتید، اعضای هیأت علمی و دانشجویان در سالن اجتماعات معدن دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.