اخبار و رویدادها: اطلاعیه2؛قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشدسال تحصیلی 91-90

اطلاعیه2؛قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشدسال تحصیلی 91-90
پنج شنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۰- ۲۰:۴۸:۳۰

قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد سال تحصیلی 91-90 پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد سال تحصیلی 91-90 ابتدا بایستی جهت ثبت نام اینترنتی از تاریخ 11/6/90 لغایت 13/6/90

اطلاعیه 2

قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد سال تحصیلی 91-90

پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد سال تحصیلی 91-90  ابتدا بایستی جهت ثبت نام اینترنتی از تاریخ11/6/90  لغایت 13/6/90   به سایت آموزش دانشگاه صنعتی شاهرود به آدرس http://Golestan.shahroodut.ac.ir مراجعه کنند و با کلیک روی "راهنمای پذیرش غیرحضوری" مراحل ثبت نام اولیه اینترنتی را مشاهده و تکمیل نموده و گواهی پذیرش اینترنتی دریافت نمایند و سپس به هنگام ثبت نام نهایی (حضوری)این گواهی را به همراه اصل و تصویر مدارک قید شده در برگه پذیرش اینترنتی برای ارائه به دانشگاه صنعتی شاهرود به همراه داشته باشند.  زمان ثبت نام حضوری به شرح جدول ذیل می باشد:

دوشنبه 14/6/90

پذیرفته شدگان رشته های عمران ، برق ،‌مکانیک ، مکاترونیک وکامپیوتر.

سه شنبه 15/6/90

پذیرفته شدگان رشته های (معدن ، نفت ، ژئوفیزیک)، کشاورزی، تربیت بدنی و مدیریتMBA.

چهار شنبه 16/6/90

پذیرفته شدگان رشته های فیزیک، نانوفیزیک ،‌شیمی ، زمین شناسی و ریاضی.

ساعات مراجعه: صبح ها از ساعت 12 30/8   و عصر ها از ساعت 16 14

تذکر مهم : مراجعه حضوری به این دانشگاه در تاریخ های اعلام شده برای ثبت نام اولیه اینترنتی (11/6/90 لغایت 13/6/90) به هیچ عنوان لازم نمی باشد و پذیرفته شدگان فقط بایستی جهت تحویل مدارک و ثبت نام نهایی مطابق تاریخ های اعلام شده درجدول فوق (14/6/90 لغایت 16/6/90)  به این دانشگاه مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز به هنگام ثبت نام حضوری:

1-     اصل یا گواهی مدرک کارشناسی و تصویر آن یا تکمیل فرم معدل تایید شده (قابل دریافت از سایت سازمان سنجش)

2-   تصویر از تمام صفحات شناسنامه (دو سری)

3-   تصویر از کارت ملی (یک سری)

4-    2  قطعه عکس 4 *3  جدید ( برای مشمولین 6  قطعه)

5-   مدرک مربوط به وضعیت نظام وظیفه و تصویر آن

6-   پرینت از فرم های تکمیل شده در ثبت نام  اینترنتی

تذکر :

1-     پذیرفته شدگانی که در زمان ثبت نام برای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد 90 دانشجوی ترم آخر دوره کارشناسی بوده اند باید معدل کل واحدهای گذرانده شده خود تا تاریخ 31/06/ 89 را محاسبه و بجای معدل کل لیسانس در فرم معدل درج نمایند .

2-   فارغ التحصیلان دوره های کارشناسی ناپیوسته باید علاوه بر ارائه مدرک کارشناسی ، مدرکی که معدل دوره کاردانی در آن ذکر شده باشد نیز ارائه نمایند.

فایل Pdf راهنمای ثبت نام غیر حضوری ( اینترنتی ) در پیوست زیر موجود است.

مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شاهرود