اخبار و رویدادها: هفتمین کنفرانس زمین شناسی مهندسی و محیط زیست ایران

هفتمین کنفرانس زمین شناسی مهندسی و محیط زیست ایران
دوشنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۰- ۱۵:۵۰:۳۴

هفتمین کنفرانس زمین شناسی مهندسی و محیط زیست ایران

هفتمین کنفرانس زمین شناسی مهندسی و محیط زیست ایران هفتمین کنفرانس زمین شناسی مهندسی و محیط زیست ایران از15 لغایت 17 شهریورماه 90 با حضور پژوهشگران،اساتید و محققان در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می ش

هفتمین کنفرانس زمین شناسی مهندسی و محیط زیست ایران در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود

هفتمین کنفرانس زمین شناسی مهندسی و محیط زیست ایران از 15 لغایت 17 شهریورماه 90 با حضور بیش از 300 استاد، پژوهشگر و دانشجو از سراسر کشور در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

دکتر ناصر حافظی مقدس دبیر علمی همایش ضمن اعلام این خبر، هدف از برگزاری کنفرانس دو سالانه زمین شناسی مهندسی و محیط زیست را ایجاد محیط علمی و مناسب برای گفتگوی مستقیم بین علاقه مندان به این رشته و انتقال تجربیات عنوان کرد و گفت : با توجه به رشد کمی و کیفی تحقیقات علمی در خصوص جنبه های مختلف علم زمین شناسی مهندسی و زیست محیطی که در غالب پروژه های تحصیلات تکمیلی و یا مطالعات پروژه های عمرانی صورت می گیرد از یک طرف منجر به تولید یافته های علمی و تجربیات باارزشی می شود و از طرف دیگر سئوالات جدیدی را ایجاد می نماید. در این راستا انتظار دست اندرکاران از برگزاری کنفرانس ایجاد ارتباط بین کارشناسان اجرایی و محققین دانشگاهی و برقراری ارتباط بین دانشجویان و اساتید در جهت پاسخ گویی به سئوالات و ابهامات علمی است.

وی زمین شناسی مهندسی سد و منابع آب، زمین شناسی مهندسی ابنیه تاریخی، زمین شناسی زیست محیطی، آموزش و تحقیقات در زمین شناسی مهندسی، زمین شناسی مهندسی شهری، زمین شناسی مهندسی تونل و فضاهای زیر زمینی، ویژگی های زمین شناسی مهندسی سنگ ها و خاک ها ، فناوری های نوین در زمین شناسی مهندسی، زمین پزشکی و خطرات زمین شناسی را از جمله موضوعات کنفرانس عنوان کرد که در مدت 3 روز کنفرانس در قالب 170 سخنرانی توسط ارائه کنندگان مقالات ارائه خواهد شد.

دبیر علمی این کنفرانس درباره تعداد مقالات رسیده به دبیرخانه همایش و نحوه ارائه مقالات گفت : از بین بیش از 440 مقاله رسیده به دبیرخانه 353 مقاله انتخاب شده است که 140 مقاله به صورت سخنرانی و 213 مقاله نیز به صورت پوستر در معرض بازدید علاقه مندان قرار می گیرد.

دکتر حافظی مقدس از علاقه مندان دعوت کرد جهت آگاهی بیشتر به وب سایت کنفرانس به نشانی http://ireg2011.ir مراجعه نمایند.