اخبار و رویدادها: اطلاعیه اعطای بورس دانشگاه صنعتی شاهرود

دوشنبه ۷ شهریور ۱۳۹۰- ۱۵:۴۸:۲۹

اطلاعیه اعطای بورس دانشگاه صنعتی شاهرود

اطلاعیه اعطای بورس

دانشگاه صنعتی شاهرود براساس آئین نامه اعطای بورس برای ارتقاء سطح علمی مربیان دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی دولتی غیر دولتی  و وابسته به دستگاه های اجرایی به شماره 43103/1/42 مورخ 11/5/89 و مصوبه شورای مرکزی بورس مورخ 13/2/90 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نظر دارد در دوره های دکتری تخصصی دایر خود اقدام به پذیرش دانشجو نماید.

شرایط ورود و پذیرش:

1-     دارا بودن مدرک رسمی کارشناسی ارشد مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری.

2-     حداکثر سن 40 سال در زمان تقاضا.

3-     تأیید رشته و گرایش متقاضیان در مقطع دکتری توسط این دانشگاه.

4-     تأیید صلاحیت عمومی متقاضی توسط هیأت اجرایی جذب این دانشگاه.

5-     معرفی نامه از طرف ریاست دانشگاه محل خدمت به انضمام صورتجلسه هیات اجرایی جذب مرکزی.

تبصره 1:

تقاضای مربیان حداکثر تا 45 سال سن در زمان تقاضا در صورتی که بیش از 15 سال از سابقه خدمت مربی باقی مانده باشد و دارای سابقه درخشان علمی و پژوهشی باشند مورد بررسی قرار خواهد گرفت. این عده از درخواست ها در کمیته کبر سن متشکل از نمایندگان معاونت های آموزشی و دانشجویی وزارت مورد بررسی قرار خواهد گرفت و در صورت تایید پرونده مربی برای طی مراحل بعدی به جریان خواهد افتاد.

تبصره 2:

برای مربیان جامعه ایثارگری (جانبازان بالای 25% ، فرزندان شهدا، همسر جانبازان بالای 70% ، آزاداگان دارای بیش از یکسال دوره اسارت، رزمندگان دارای بیش از 6 ماه شرکت در جنگ تحمیلی) و مربیان دانشگاه های تازه تأسیس و در حال توسعه، مربیان دانشگاه های غیر انتفاعی غیر دولتی، مربیان دانشگاه های علمی کاربردی، مربیان دانشگاه های پیام نور و مربیان مراکز علمی و تحقیقاتی نیروهای مسلح حداکثر سن 45 سال در زمان تقاضا بلامانع است.

پذیرش و نام نویسی:

1-   ملاک پذیرش داوطلب بررسی سوابق تحصیلی و ارزیابی قابلیت های آموزشی و پژوهشی به تشخیص دانشگاه بوده و این امر از طریق بررسی سوابق تحصیلی، آموزشی و پژوهشی و انجام مصاحبه علمی خاص مربیان انجام خواهد شد.

2-     تحصیل بورسیه در مؤسسه متبوع خود مجاز نیست.

3-     بورسیه از هر حیث تابع آئین نامه ها و مقررات آموزشی دوره های دکتری خواهد بود.

4-     بورسیه در همان سالی که پذیرفته شده است حق ثبت نام دارد و استفاده از این امکان برای سنوات بعد مجاز نیست.

جدول رشته های تحصیلی دوره دکتری تخصصی دایر در دانشگاه صنعتی شاهرود

رشته