اخبار و رویدادها: برگزاری مراسم اختتامیه طرح ضیافت اندیشه اساتید در دانشگاه صنعتی شاهرود

یکشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۰- ۱۴:۳۵:۰۹

برگزاری مراسم اختتامیه طرح ضیافت اندیشه اساتید در دانشگاه صنعتی شاهرود

در این مراسم که با حضور امام جمعه محترم شهرستان و اساتید شرکت کننده در طرح برگزار گردید، در ابتدای جلسه سفر معنوی خواهند گردید. همچنین پس از اتمام مراسم ، نماز جماعت مغرب وعشاء در محوطه دانشگاه و

برگزاری مراسم اختتامیه طرح ضیافت اندیشه اساتید در دانشگاه صنعتی شاهرود

در این مراسم که پنجشنبه 27 مرداد ماه با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمود ترابی امام جمعه شاهرود ،اساتید شرکت کننده در طرح و جمعی از مسئولین دانشگاه در تالار شقایق های این دانشگاه برگزار گردید، حجت الاسلام محمد مهدی صالحی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی شاهرود پس از خیرمقدم و تشکر از استقبال پرشور 130 نفر از اساتید دانشگاه های شهرستان، این طرح را باعث شکوفایی فرهنگی در دانشگاه ها دانست.

در  پایان این مراسم قرعه کشی اعزام به سفر معنوی عمره مفرده از بین اساتید شرکت کننده در طرح صورت پذیرفت،که تعداد 6 نفر به قید قرعه عازم این سفر معنوی خواهند گردید.

برگزاری نماز جماعت مغرب و عشاء در محوطه دانشگاه و ضیافت افطار از دیگر برنامه های اختتامیه این طرح بود.