اخبار و رویدادها: طرح ضیافت اندیشه اساتید در دانشگاه صنعتی شاهرود آغاز شد

شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۰- ۱۱:۵۹:۵۷

طرح ضیافت اندیشه اساتید در دانشگاه صنعتی شاهرود آغاز شد

با برگزاری مراسم افتتاحیه، ضیافت اندیشه اساتید در دانشگاه صنعتی شاهرود آغاز به کار نمود.

طرح ضیافت اندیشه اساتید در دانشگاه صنعتی شاهرود آغاز شد

این مراسم با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمود ترابی امام جمعه شاهرود، مهدی بندرآبادی معاون استاندار و فرماندار شاهرود ، مسئولین شهرستان و دانشگاه و اساتید شرکت کننده در این طرح ، شنبه 15 مرداد ماه در دانشگاه صنعتی شاهرود برپا شد. حجت الاسلام و المسلمین محمد مهدی صالحی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه صنعتی شاهرود در سخنانی با اشاره به طرح ضیافت اندیشه در سال گذشته گفت: 700 دانشجوی دختر در این دانشگاه به صورت شبانه روزی در این طرح شرکت کردند که با توجه به استقبال دانشگاهیان مقرر گردید طرح ضیافت اندیشه سال جاری در چهار گروه دانشجویان، طرح ضیافت اندیشه تکمیلی از سال قبل، نخبگان و اساتید برگزار شود. وی در ادامه گفت: این طرح در دانشگاه صنعتی شاهرود با حضور 90 عضو هیأت علمی دانشگاه های شاهرود در دو محور اندیشه سیاسی و همچنین  فلسفه علم و معرفت شناسی دینی با هدف معرفت افزائی اساتید برپا می شود.

حجت الاسلام والمسلمین محمود ترابی ضمن موفق و ارزشی بودن ضیافت اندیشه گفت: معارف اسلامی به خاطر گستردگی و پاسخگو بودن به تمام شبهات هیچ واهمه ای در برابر هجمه ها ندارد.

مهدی بندر آبادی فرماندار شاهرود نیز گفت: چند سال است دشمنان قسم خورده ایران اسلامی با هدف بی محتوی کردن آموزه های دینی  و کم رنگ کردن مبانی اعتقادی جنگ نرم را رواج داده اند.

شایان ذکر است ضیافت اندیشه اساتید از 15 تا 28 مردادماه در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.