اخبار و رویدادها: تأسیس و افتتاح کانون بازنشستگان دانشگاه صنعتی شاهرود

تأسیس و افتتاح کانون بازنشستگان دانشگاه صنعتی شاهرود
دوشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۰- ۱۳:۲۸:۴۶

تأسیس و افتتاح کانون بازنشستگان دانشگاه صنعتی شاهرود کانون بازنشستگان دانشگاه صنعتی شاهرود طی مراسمی با حضور مسئولین، جمعی از بازنشستگان این دانشگاه و نمایندگانی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پنج

تأسیس و افتتاح کانون بازنشستگان دانشگاه صنعتی شاهرود

کانون بازنشستگان دانشگاه صنعتی شاهرود طی مراسمی با حضور مسئولین، جمعی از بازنشستگان این دانشگاه و نمایندگانی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پنجشنبه 6 مرداد ماه در سالن جلسات کوثر دانشگاه صنعتی شاهرود افتتاح و تأسیس شد.

در این مراسم  ادیب زاده مسئول کانون بازنشستگان وزارت علوم و رضا عطاری کاشانی مشاور حقوقی و عضو هیأت مدیره کانون بازنشستگان این وزارت ضمن ابراز خرسندی از تأسیس این کانون در دانشگاه صنعتی شاهرود و ارائه برنامه های کانون در خصوص بازنشستگان درسطح وزارت علوم بر پیگیری امور رفاهی و معیشتی بازنشستگان تأکید کردند.

در ادامه  اعضای هیأت مدیره به اتفاق آراء به مدت سه سال و بازرس قانونی کانون به مدت یک سال انتخاب شدند. محمد یحیائی به عنوان رئیس هیأت مدیره، سیف الله میری نائب رئیس، غلامرضا غیاثی حسابدار، زهرا نیکخو سلیم بهرامی عضو، مسعود گوهری بازرس و تقی یونسی بازرس علی البدل معرفی شدند.