اخبار و رویدادها: رئیس پارک علم فناوری استان سمنان منصوب شد

رئیس پارک علم فناوری استان سمنان منصوب شد
دوشنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۰- ۱۱:۱۷:۰۳

رئیس پارک علم  فناوری استان سمنان منصوب شد

با حکم دکتر کامران دانشجو وزیر علوم تحقیقات و فناوری ، دکتر سید محمد اسماعیل جلالی به عنوان رئیس پارک علم و فناوری استان سمنان منصوب شد.

رئیس پارک علم  فناوری استان سمنان منصوب شد

در قسمتی از این حکم آمده است : با اتکال به عنایات الهی و بهره گیری از همه ظرفیت های موجود به ویژه تجارب ارزنده اعضای هیأت علمی و همکاران متعهد در تحقق اهداف و برنامه های فرهنگی و اجتماعی با رویکرد سیاست های تقدیمی به مجلس شورای اسلامی موفق و مؤید باشید.

در این حکم با تأکید بر انجام پژوهش های کاربردی و تقاضا محور آمده است: ضروری است با اهتمام در حفظ بیت المال و اعمال سیاست های مؤثر به منظور صرفه جویی در هزینه های غیرضروری و تقویت نظم و انضباط اداری و رعایت دقیق مقررات مالی، در انجام پژوهش های کاربردی و تقاضا محور و تربیت پژوهشگرانی که بینشی ارزشی و نگرشی معنوی و خدمتگزار داشته باشند، کوشا باشید.

دکتر سید محمد اسماعیل جلالی عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود با رتبه علمی دانشیاری می باشد و در سمت مدیریت ارتباط با صنعت و فناوری این دانشگاه اقدامات موثری داشته است.