اخبار و رویدادها: مجلات علمی پژوهشی دانشگاه صنعتی شاهرود در مسیر جهانی شدن

مجلات علمی پژوهشی دانشگاه صنعتی شاهرود در مسیر جهانی شدن
چهارشنبه ۵ مرداد ۱۳۹۰- ۱۳:۵۳:۰۹

مجلات علمی پژوهشی دانشگاه صنعتی شاهرود در مسیر جهانی شدن

مجلات علمی پژوهشی دانشگاه صنعتی شاهرود در مسیر جهانی شدن با راه اندازی سامانه نشریات علمی و پژوهشی دانشگاه صنعتی شاهرود مراجعین به سهولت به سایر مقالات دسترسی پیدا می کنند.

مجلات علمی پژوهشی دانشگاه صنعتی شاهرود

در مسیر جهانی شدن

دکتر علی اکبر پویان معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی شاهرود در گفتگو با روابط عمومی این دانشگاه ضمن اعلام این خبر افزود: با راه اندازی این سامانه اساتید و دانشجویان ارسال، پیگیری ، دریافت و داوری مقالات را در سطح جهانی دنبال می کنند.

پویان در مورد نشریات علمی پژوهشی داننشگاه صنعتی شاهرود گفت: نشریه  Journal of  Mining and Environmentکه یک ژورنال تخصصی در زمینه مهندسی معدن و محیط زیست است به چاپ نسخه دوم از شماره اول رسیده است و نشریه تخصصی مهندسی مکانیک به نام « مکانیک سازه ها و شاره ها » آغاز به کار کرده است و به زودی اولین شماره این نشریه به زیور طبع آراسته می شود. پویان در ادامه گفت: نشریه مدیریت اقتصاد نیز با عنوان « مدیریت سازمان صنعتی » از سوی کمیسیون نشریات علمی کشور تأیید عنوان واعتبار شده است.